Ook Iberia en Vueling naar de nieuwe terminal

Kort bericht voor de vliegers: in juni werd de nieuwe terminal T-1 van het vliegveld van Barcelona geopend, met Spanair en de maatschappijen van de StarAlliance (o.a.Lufthansa, Singapore Airlines, United) als eerste gebruikers. Ook daarbij: Brussels Airlines. Vanaf vandaag hebben ook Iberia en Vueling bezit genomen van de T-1, de eerste vooral met de luchtbrug naar Madrid, want vanuit Barcelona heeft Iberia verder bijna geen vluchten meer. Die zijn twee jaar terug ‘overgedaan’ aan de low-cost partner Clickair, die op zijn beurt weer met Vueling is gefuseerd. Samen met Iberia zijn ook de partners van OneWorld (British Airways vooral) naar de T1 gegaan. Van en naar Amsterdam vliegen met Transavia en KLM gebeurt dus nog altijd vanaf de oude T-2, met Vueling is dat vanaf de T-1. En Brussel is nu altijd vanaf e T-1 met Brussels Airlines en Vueling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s