Beatrix in Barcelona (2)

Het consulaat-generaal in Barcelona heeft ons laten weten dat de receptie in het MNAC vanavond wél doorgaat, maar dat het een sobere gebeurtenis zal zijn en er, vanzelfsprekend, stil zal worden gestaan bij het drama met vier doden in Apeldoorn.

NETHERLANDS NATIONAL DAY INCIDENT

Dramatische foto’s, trouwens, komen er binnen. De beste is, zoals zo vaak, die van Pim Ras voor het AD; de dader op de voorgrond, de gehele koninklijke familie in de bus op de achtergrond. Het bewijs dat de sport een goede leerschool is… Op de NOS-video zie je Pim razendsnel naar de goede kant van de Suzuki Swift rennen; hij heeft nog geen twee seconden om af te drukken voordat de agenten, die langzamer waren, hem weghalen. (Ik druk de ongetwijfeld prijswinnende foto in heel klein bestand af, opdat alle internet-piraten er niet mee aan de haal gaan…)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s