Dé kus: de Wesley en Yolanthe van Spanje

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen (de achternamen zijn eigenlijk overbodig), de Utrechter en zijn meissie konden niet feestvieren, gisteravond. Spanje’s aanvoerder Iker Casillas en zijn mooie Sara Carbonero wel. Ze hebben het moeilijk gehad, dit toernooi. Zij was de vaste verslaggeefster van Tele5, zeg maar een Mediterraanse versie van onze Bert Maalderink (ik heb nog op de School voor de Journalistiek gezeten met Bert, niets dan goeds over hem; in dezelfde klas sportjournalistiek zat ook Tom Egbers) en zij moest haar Iker af en toe interviewen, maar deed dat liever niet. Zo dichtbij en toch zo ver weg, want daarna moest hij weer naar zijn geïsoleerde hotel… En de roddelpers zat er bovenop, terwijl de keeper alleen maar wereldkampioen wilde worden. Gisteren was het voorbij, de titel was binnen. Bij de eerste vraag van Sara moet Iker al huilen. Hij draagt de triomf op aan zijn familie, vrienden… wil ook zijn vriendin zeggen. Beide staan even doodstil tegenover elkaar. En dan de kus, eentje die de geschiedenis zal ingaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s