Highway to hell

Kort berichtje voor het thuisfront. Moest vandaag naar Pokhara vliegen, maar de dikke wolk die over heel Nepal hangt zorgde voor de annullering van bijna alle vluchten. Dus toch maar met de auto (na 5 uur op het vliegveld); in plaats van een half uurtje vliegen zo’n 5,5 uur over een van de beruchtste wegen ter wereld, die de naam Highway heeft, maar meer een tweebaans dodemansweg is (nou ja, tweebaans, lijnen of strepen zijn er niet). lekke-bandIk kende hem al van de vorige keer, met rechts de afgrond van de Trisuli-rivier en stukken vangrail die ontbreken op plaatsen waar er al eens een bus of vrachtwagen naar beneden is gestort, dus had ik er niet zo’n zin. Heb het met een piepjonge chauffeur echter overleefd, ondanks de laatste anderhalf uur in het pikkedonker. Hebben geen enkele voetganger of fietser overreden en zijn ook niet precies tussen de twee koplampen van een vrachtwagen beland, al leek het er soms wel op.

Ben vanaf nu vijf dagen echt van God en internet los. Tot zaterdag.

Update: de terugweg ook met de auto gedaan, dit keer met lekke band inbegrepen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s