Een bijzondere vlucht

P1010875

P1010867Kwart voor vier op, drukke dag, nog niet geslapen. Niet veel tijd, dus om het blog-publiek voorlopig te onderhouden maar even een video die ik vanochtend maakte. Pioniers op weg naar de eerste vlucht, om zes uur ’s morgens, van de nieuwe terminal T-1 in Barcelona. En nee, geen Armstrong- of Lindbergh-gevoel, zoals iemand vroeg. Wel cava, hoog in de lucht, om half zeven in de vroege ochtend… En een commandant die zei dat er eerst even wat vogels moesten worden weggejaagd voordat we konden opstijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s