Barcelona in het Spaans en Catalaans

Voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen, én het Spaans machtig zijn (of willen leren, waarom niet?), én het nog altijd weigeren El Periódico voor 1,20 euro te kopen, óf naar de website www.elperiodico.com te gaan: vandaag het internet op gegaan met een nieuw blog, Hoy, en Barcelona. In het Spaans, binnenkort ook in het Catalaans: Avui, a Barcelona. Geen extra werk: het zijn de kronieken over deze machtige stad die ik sinds begin deze maand drie keer per week voor de krant schrijf en ook deels voor Het Barcelona-gevoel gebruik. Een dag later, of twee, op deze nieuwe blogs te lezen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s