Eentje tegen 75.000

Nog eentje dan, de laatste over het wonderkind voorlopig. Messi. Natuurlijk hadden wij het hier al een jaar geleden al over hem, ver vóór de hype van afgelopen week. Toen ook een prachtfoto, Messi in het Bernabéu. Sportkrant Marca doet er vandaag nog een schepje bovenop: de kleine Messi, bijgenaamd De Vlo, helemaal alleen voor de steilste tribunes ter wereld, die zo hoog reiken dat de voetballer op het veld (noch de fotograaf) de hemel bijna niet ziet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s