Mijn ‘running gag’

edje2Het begon spontaan, als een grapje, en dat is het nog steeds. Julián, een collega op de redactie, zat foto’s van zichzelf te maken, vond-ie schijnbaar wel leuk. Alleen zie je dan niet wat er achter je gebeurt. Komt er dus een onverwacht, soms onwelkome gast op je foto.edparis1

Even later ging ik met fotograaf David op reportage naar Parijs, waar FC Barcelona de finale van de Champions League moest spelen. David’s hobby is zichzelf te fotograferen op bekende plaatsen, dus ook vooredw1 de pyramide van het Louvre.

Minder verrassend was het voor Agustí, ook fotograaf van de krant, veteraan op punt van VUT, waarmee ik laatst samen in Galicië was. Hij vond het plaatje in een etalage van Santiago wel aardig.

are_vampiros_en_la_redaccionDeze week was Josep Maria aan de beurt, expert economische zaken van El Periódico. Collega Pau maakte de foto en heeft hem op de website captura.org gezet, waar bekende Spanjaarden hun snapshots publiceren. ‘Vampieren op de redactie’, is zijn bijschrift.

Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s