Gips van cocaïne

SPAIN-CHILE-CRIME-DRUG-OFFBEATOpgepakt op het vliegveld van Barcelona: een 66-jarige Chileen, in een toestel afkomstig uit Santiago de Chile, met een gipsen poot. Politie maakte röntgenfoto’s, want je weet nooit, en de man had inderdaad een gebroken scheen- én kuitbeen. Maar omdat hij in vier bierblikjes en twee krukjes cocaïne had verstopt, werd het gips aan een nader onderzoek onderworpen. En wat bleek: in het gips was een flinke hoeveelheid cocaïne opgelost en vermengd. In totaal had de man 4.855 gram van het witte spul bij zich. De politie vermoedt dat hij zijn been opzettelijk heeft laten breken. Auw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s