Storm over Spanje

pino

Het blijft waaien, deze winter. Na de storm over de Costa Brava, op Tweede Kerstdag, kreeg dit weekeinde heel Noord-Spanje ervan langs. Windstoten van 170 km/u die de oude pijnbomen bij ons om de hoek niet meer konden weerstan. Tientallen zijn er geknakt, of hebben vooral de stoep opgelicht waarin hun wortels begraven lagen. En niet alleen hier in Sitges, maar bijna overal. En kijk goed op de foto, vaak liepen er electrische- of telefonische kabels precies over de straat waar de majestueuze boom besloot ineen te zakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s