Huiselijk geweld bij Sagrada Familia

ESPAÑA-VIOLENCIA MACHISTA

Hij zit op de stoep, kijkt naar de fotograaf en zijn handen zijn besmeurd met bloed. Toevallig (?) dezelfde kleur die in onregelmatige strepen op zijn t-shirt figureert. Jesús María heet de man, maar zo heilig als die dubbele voornaam is hij niet. Hij heeft zojuist zijn Russische ex neergestoken, zes messteken in de hals die niet dodelijk bleken. Zij werd door drie omstanders gered, op een straathoek bij de Sagrada Familia. Een kantoorklerk bestreed de messetrekker met papieren, een gasinstalleur sloeg hem met een stok in de ribben en een Ecuatoriaanse arbeider sloot de gewonde vrouw in zijn auto op zodat de aanvaller niet meer bij haar kon. Dankzij die drie moedige mannen leeft zij nog en kon ‘Jezus Maria’ worden gearresteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s