De ‘geheime’ video van Guardiola

De Catalaanse TV-3, waarvan een redacteur op verzoek van Barça-trainer Pep Guardiola een video maakte om zijn spelers vlak voor de finale van de Champions League te motiveren, zond gisteravond de inmiddels beroemd geworden beelden uit. Zeven minuten die de opkomst van Russel Crowe en zijn gladiatoren in het Coliseum mengen met de spelers van Barça. Toeval of niet, maar de video eindigt met Nessun dorma uit Tarandot, dezelfde aria die Andrea Bocelli zong toen de spelers even later het veld opkwamen. Toen wisten ze bij Braça dat het wel goed zat.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s